Electrisch Ontharen

Elke woensdagmiddag is huid- en oedeemtherapeute Stephanie Meijer aanwezig bij Studio Kosmein. Onze huidtherapeute behandelt ongewenste haargroei in het gelaat, ze maakt gebruik van de blend methode door middel van elektrische epilatie in het gelaat.

ELECTRISCHE EPILATIE

Electrische epilatie is een techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van een miniscuul naaldje, waarmee haren een voor een behandeld zullen worden. De huidtherapeute laat het naaldje in het haarzakje glijden om vervolgend enkele seconden stroom te geven. Door de stroom ontstaat warmte in het haarzakje, waardoor de haar beschadigt en vernietigd wordt.

Het resultaat hangt af van verschillende factoren, de groeicyclus van de haren, het herstellend vermogen van het lichaam, gebruik van medicatie, hormonen etc. De haren zijn na 1 behandeling helaas niet definitief verwijderd, sterker nog: de behandelperiode varieert van enkele maanden tot jaren, afhankelijk van de grootte van het oppervlak en hoeveelheid haren. Het doel van de behandelingen is haarvermindering, er kan geen garantie worden geboden dat het behandelgebied volledig haarloos wordt.

Naast elektrische epilatie kan huidtherapeute Stephanie Meijer uw steelwratjes verwijderen en de vaatjes (couperose) in uw gezicht behandelen. Ook kunt u een afspraak maken voor advies over uw moeder, ouderdoms- en pimentvlekken.

De ontharingsbehandelingen in het gezicht worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars. U kunt aanspraak maken op vergoeding van de behandelingen indien u aanvullend verzekerd bent. In de meeste gevallen krijgt men eenmalig een budget voor ontharingsbehandelingen in het gezicht gedurende de verzekeringsperiode bij uw verzekeraar.

TARIEF

Het tarief van 30 minuten ontharen is € 40,-
De huidtherapeute declareert de behandeling rechtstreeks bij uw verzekeraar. Maakt u geen aanspraak op vergoeding dan krijgt u aan het einde van de maand een factuur toegestuurd.

Boek een afspraakBoek een afspraak

 

WAT WORDT ER VERGOED

 

 

Onze huid- en oedeemtherapeute Stephanie Meijer is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.