Huidverzorging

Boost Treatment

De Boost behandeling is een korte maar doeltreffende behandeling gericht op verzorging van de huid. De behandeling bestaat uit een reiniging naar huidtype, peeling, masker, korte gezichtsmassage en een afsluitende dagcrème.

Tarief

45 min. | € 45,- excl. epileren.
Je kunt losse modules als epileren en verven bijboeken.

Basic Treatment

De Basis behandeling is gericht op verzorging en persoonlijke aandacht van de huid. Tijdens een huiddiagnose wordt vooraf bekeken wat de huid op dat moment nodig heeft. Deze persoonlijke behandeling kan variëren van een zomerse rozenbehandeling tot een masker met chocolade. De behandeling bestaat uit een reiniging naar huidtype, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, serum, masker, gezichtsmassage en een afsluitende dagcrème.

Tarief

60 min. | € 60,- incl. epileren

Complete Treatment

De Optimaal behandeling is er op gericht om de huid in optimale conditie te brengen. Er wordt vooraf een huiddiagnose gesteld en in combinatie met een verzorgingsadvies en voedingssupplementen advies wordt naar optimaal huidresultaat gestreefd. Deze behandeling is uitermate geschikt voor de huid met acné, rosacea of eczeem en voor de huid die huidverbetering nodig heeft. De behandeling bestaat uit een reiniging naar huidtype, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, ampul, masker, uitgebreide, gezichtsmassage en een afsluitende dagcrème.

Tarief

75 min. | € 69.- incl. epileren
105 min. | € 99,-  incl. epileren/harsen/verven

NIEUW: Skin Treatment

Je huid tip top in conditie. Elke 2 maanden een nieuwe Skin Treatment aangepast aan je huid en aan het seizoen. Hoe speciaal! Het gehele jaar door altijd je huid in conditie en voor dezelfde investering, namelijk

€75,- all in (inclusief epileren, verven, harsen)

Skin Scope Huidtest

De Skin Scope is een huiddiagnose apparaat waarmee we nog beter kunnen bekijken hoe de conditie van je huid is en hoe het pigment- en het vochtgehalte van je huid is. Omdat huidproblemen vaak al in de onderste lagen zichtbaar zijn kunnen we met behulp van de skin scope deze sneller vinden maar dus ook sneller behandelen. Je ontvangt een skin scope huiddiagnose kaart met al de informatie.

Tarief

€ 15,-

Boek een afspraakBoek een afspraak

 

LET OP: Onze behandelingen worden uitsluitend op afspraak gegeven. De behandelingen kunnen ook geboekt worden als duo-behandeling, hierbij staat ook voorop dat bij beide de rust, ontspanning, persoonlijke aandacht en comfort hoog in het vaandel staan.