Pür

Pür – Minerale Make-up

Purminerals is vandaag de dag de meest aansprekende make-up uit de USA. Alle producten worden in een geperste vorm geleverd, Go pressed no mess! Purminerals bevat de hoogste kwaliteit aan micronizerende mineralen. We weten al hoe fantastisch mineralen werken voor alle huid types en huid condities, maar PurMinerals doet meer!

Wat is minerale make-up

Minerale make-up is de meest natuurlijke make-up die je maar kunt aanbrengen. Minerale make-up zijn gemaakt van vaste stoffen die op natuurlijke wijze in de natuur gevormd worden. Alle gesteente bestaan uit samengeklonterde mineralen. Mineralen kunnen nuttig zijn voor de mens. Minerale make-up wordt dus gemaakt uit vermalen edelstenen zoals b.v. rozekwarts, amatist, kwarts, onyx. De kleuren zijn vaak afgezwakt en zijn echt aardse kleuren. Syntetische kleuren zijn veel feller en glimmender. Minerale make-up is niet huidverstoppend en werkt zelf als een anti-aging. Van nature bevat minerale make-up titanium en zinkoxide die als een UV filter werken. Vooral mensen die allergisch voor make-up zijn is deze make-up uitstekend te verdragen. Door de luchtige structuur voel je niet dat je make-up draagt. Minerale make-up is vrij van, parfum, vulstoffen, talkpoeder, chemische kleurstoffen, olieen, en wassen die je huid kunnen verstoppen.

Minerale make-up laat je huid ademen, is waterafstotend en blijft 24 uur per dag perfect zitten!

Kan een minerale make-up de huid verbeteren?

Al ruim een decennium lang ontwikkelt Pür Minerals baanbrekende cosmetica producten voor vrouwen van alle leeftijden. Pür Minerals laat ze er niet alleen op hun best uit zien, maar verbetert zelfs de huid! Huid- en oogirritaties behoren tot het verleden. Pür Minerals’ geperste foundation vervangt losse poeders en voorkomt morsen en stof!

   • Hoogste kwaliteit gemicroniseerde mineralen.
   • Plantaardig Ceretin Complex™. De eerste klinisch bewezen en zelf ontwikkelde antiaging technologie.
   • Waltheria verhoogt de helderheid en zorgt voor een gelijkmatige teint.
   • Ceramiden voor maximale hydratatie.
   • Sterk gezuiverde niet irriterende retinol.
   • Plus 8 extra krachtige ingrediënten.
   • Vrij van minerale oliën die de poriën verstoppen.
   • Bevat geen talk, parfum, vulstof of chemische kleurstoffen.
   • Pür Minerals is volledig dierproefvrij.

Er zijn poederfoundations, crème foundations, oogschaduw, lipgloss, lippenstiften, oogpotloodjes en mascara’s van Pür verkrijgbaar bij Studio Kosmein.

Bestel hier je productenBestel hier je producten