Japanse Facelift massage

De Face Lift Massage is een energetische massage op de meridianen van het gezicht, de massage is daardoor dieper en intensiever en heeft ook meer effect. De massage heeft oosterse achtergronden en bevat grepen van acupunctuur, lymfedrainage en bindweefselmassage, de huid krijgt hierdoor nieuwe energie en ziet er jonger uit! Het effect van deze massage is geweldig:

• Een betere doorbloeding en frissere teint van de huid
• Gelifte wenkbrauwen
• De wallen onder de ogen verminderen waardoor de ogen sprekender worden,
• Vollere lippen en steviger kaaklijn

De massage heeft het meest effect in een kuur van 6 x elke 14 dagen, maar de massage kan ook als een enkele behandeling worden gedaan.

Naast de biologische huidverzorgende producten van Rosel Heim werkt Studio Kosmein met de huidverbeterende producten van LavieSage. Dit zijn nutri-cosmetics, een natuurlijke voeding voor de huid in de vorm van voedingsupplementen.

Met de combinatie van de Japanse Face Lift Massage en de huidverbeterende producten van LavieSage biedt Studio Kosmein een complete behandeling voor huidverbetering.

Behandeling en Tarieven

Behandeling van 75 minuten | 80,-

Boek een afspraakBoek een afspraak

LET OP: Onze behandelingen worden uitsluitend op afspraak gegeven. De behandelingen kunnen ook geboekt worden als duo-behandeling, hierbij staat ook voorop dat bij beide de rust, ontspanning, persoonlijke aandacht en comfort hoog in het vaandel staan.