Rosel Heim


PRIJSLIJST ROSEL HEIMPRIJSLIJST ROSEL HEIM

Bij alle producten van de firma Rosel Heim wordt rekening gehouden met de natuurlijke functies en afweermechanismen van de huid. Voor een succesvolle toepassing van de regulatieve huidtherapie is een eerste vereiste dat de schoonheidsspecialiste beschikt over voldoende ervaring en dermatologische vakkennis.

PRODUCTEN BESTELLENPRODUCTEN BESTELLEN

Alleen goed opgeleide schoonheidsspecialistes kunnen een behandelingsconcept ontwikkelen dat is afgestemd op de actuele en individuele toestand van de huid.

De toegepaste grond en werkzame stoffen komen overeen met de huideigen stoffen. Zij worden op dezelfde wijze door de huid geaccepteerd en zijn daarom veel effectiever en worden aanzienlijk beter verdragen dan de stoffen die de huid niet kent.

Als conserveringsmiddel voor de producten worden geen bactericide en fungicide stoffen gebruikt. In plaats daarvan worden alternatieve methoden en middelen, bijvoorbeeld sterkere verhitting bij de productie of bacterieremmende reukstoffen, toegepast om een toereikende conservering te waarborgen.

Omdat er, in tegenstelling tot gestandaardiseerde chemische producten, overwegend gebruik wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen, kan de kleur en consistentie van de producten variëren zonder dat hierdoor afbreuk wordt gedaan aan de kwaliteit.

ROSEL HEIM STAAT VOOR

  • met weinig cosmetica meer bereiken
  • bewuster omgaan met schoonheid.
  • met verstandige huidverzorging gebaseerd op natuurkundige kennis en wetenschap, wordt de basis gelegd voor een gezonde stralend uitziende huid
  • leeftijd wordt onschatbaar
  • het gezicht wordt vitaal gehouden door stoffen